21. tammikuuta 2016

1. Raapustus

Tarkoitus oli alkaa pitämään blogia tässä vuoden alusta, mutta se vaan jäi ja jäi, suunnitteluasteelle ja vieläpä ulkoasun suunnitteluasteelle. Nyt tämä on kuitenkin valmis. Vai onko.

Miksi blogia? Miksi Rauta-Reetta? Kuka Reetta on?

"Reetta Sappinen syntyi Yhdysvalloissa vuonna 2008 ja on nyt 75-vuotias. Hän on leskirouva ja ammatiltaan sarjakuvasankari. Luonteeltaan hän on sangen särmikäs ja aina valmis kertomaan mielipiteensä asioista, mieluiten kuuluvalla äänellä ja erityisesti asioista, joista ei pidä. Useimmista asioista Reetta-rouva ei pidä."

Sellainen siis kuin minä.

Jopa fyysisesti muistutamme toisiamme.Blogin otsikon mukaisesti Reetta reissaa, rogaa, rymyää, ravistelee ja rutistaakin - kun sille päälle sattuu. Saattaapa tuo joskus rakastaakin, kaikenlaista ja kaikkia.


Juttua tulee reissuista isännän kanssa ja ehkä joskus erikseen, harvemmin kuitenkin. Kisaamisista ja rymyistä, milloin mistäkin ajankohtaisista asioista.

Mitä tämä vuosi 2016 tuo tullessaan?


Tammikuu on sujunut jännäkakkan äärellä ja tulevan kesän suunnitelmia tehden. Isäntä pääsi joukkueineen PTL:lle ja se saneli kesän karkelot. Lähden reissuun tietysti mukaan eli elokuun loppupuolella runsas viikko vietetään Alpeilla Chamonix:ssa. Tämä on kolmas vierailu niissä maisemissa. Suunnitelmissa vaellusta ja toiveissa päästä katsomaan kisan kulkua reitin varrelle ja tietysti fiilistellä paikanpäällä ihmetellen tuota Euroopan ehkä suurinta vuorijuoksu tapahtumaa. 

Les Köykäset joukkueen osallistumisen varmistuttua suunnitelmat etenivät niin, että päätimme viettää 10 vaelluspäivää Pyreneillä. Tämä vuoristoseutu onkin entuudestaan tuntematonta meille, joten odotamme innolla tätäkin reissua. Samalla tarjoutuu tilaisuus seurata yhtä maailman kuuluisimpaa urheilutapahtumaa Tour de France a, 

Mutta...

ensin käydään kuitenkin kipaisemassa Kanarian saarilla pikku hölkkä. Matka alkaa 3.3. ja takaisin kotona ollaan 12.3. Ohjelmassa 44 km ja +1200 m. Muu liikenevä aika  käytetään polkujen koluamiseen.

Sitä odotellessa...

Kameran kanssa tai ilman raajojen liikuttelua mahdollisuuksien mukaan ja mitä nyt sohvan viekottelevalta kutsulta ehdimme :)

Toivotan kaikki lukijani tervetulleiksi blogini pariin. 

4 kommenttia:

Kalevi Montela kirjoitti...

Hyvä! Rauta- Reetta. Hienosti aloitit. Innolla tulen lukemaan!!

rauta reetta kirjoitti...

Kiva kuulla Kalevi, jutut tulee pyorimään varmaan maan ja taivaan välillä :)

Juha Koivisto kirjoitti...

Kuvia reissuista innolla odotellen.

rauta reetta kirjoitti...

Eiköhän kamera käy, kuten ennenkin :)