4. kesäkuuta 2017

Vierumäki Adventure 20.5.2017

Laitetaanpa tämäkin seikkailu tänne blogiin, että muistan sitten vanhana muistella : missä sitä oltiinkaan :D 

Kertojana ihan paras reissukaverini niin tällä kuin muillaki reissuilla - Niilosmc. 

"Reittikirjaa tutkiessa ja karttoja pussittaessa homma oli valmiiksi käsikirjootettu. Nyt kyllä ihmetykseksi tuli tehtyä reitinvalintatöppäyksiä ja myös suunnistuksessa sen verran että käyräkartalla suunnistaessa ei hokannut käyttää melonta karttaa apuna :-O
Alun prologi quest meni hyvin, vaikka ei ollut kompassia astelukemalla ollenkaan.. muistin että etelä on jotain 180 astetta ja silleen mutta päätettiin tutkia vihjeet ja kuvat sekä peesata vaan muita. Oltiinkin siten vaihtoleimassa pian oikeen sanan kanssa. Melonta oli vanha tuttu viimevuodelta hieman modattuna. Siinä jo rastilla 2 ohitettiin kärki ja siirryttiin kauhomaan keulille.. ihmetys oli suuri missä muut.. kyllä ne siellä kiemurteli samalla järvellä. Pari kannaksen ylitystä ja leimoja sekä vaihtoon keulilla.
Pyöräilyssä olin päättänyt valita parhaat tiekierrot ja niitä lähdettiin toteuttaa. Oletin kuitenkin,  että juustopolku olisi ollu parempi ajella kuin tunkata mutta toisin kävi. Lopulta 4:sen jälkeen päästiin takaisin tärinä tielle, jossa oli ajellu joku metsäkone tärinä ketjujen kanssa. Samassa takaa kuuluikin iloisia huudahduksia ja meidät ohitettiin.. hetken siinä rupateltiin Niämisen kanssa ja helppoo tuntu olevan.
Perävalot näky pitkän aikaa kunnes ne loittoni horisonttiin. Tämän jälkeen jatkettiin roga suunnistukeen, jossa tehtiin optimi reitinvalinta golf kentän uria pitkin sekä yhtä metsäkaistaletta käytettiin noin hetki.. no jo sinä aikana tuli varoitus vaarallisesta reitistä yhdeltä golffarilta. Oltiin kuitenkin sen verran sivussa lyöntilinjaa että jos laukoo 45 astetta sivuun ni metsään mennöö.. mitäs tästä matka jatkui samalle rastille, joka jo leimattiin emitillä mutta nyt piti laittaa pihdillä paperiin reikiä. Rata mentiin keposasti läpi tarkalla polkusuunnistuksella.. hieman kyllä kärki taisi meitä peesata mut lopulta päästettiin ne ohi.. olivat jo toki tehneet tuon seikkailupuisto radan reitin nro3 joten ei meistä mitään todellista kisaa olis tulossa.
Tehtiin sitten quest 7 rastin jälkeen kun sen sai tehdä missä välissä vaan.. rohkeesti ilmoihin korkeuksiin ja itse räpiköin radan läpi pitämällä lähes koko ajan tosta turvavaijerista kii.. mikä on fuskaamista ku oikeesti kait pitäs mennä noita naruja ja tehtävä tasoja pitkin.. Tästä matka jatkui toiselle questille joka oli sitten käyräkartta suunnistus.. eikä mulla ollut hajuakaan mihin lähettiin.. jotenkin vaan lopulta eka rasti löyty säkällä.. aikaa meni hirmusti hukkaan. loppurastit sitten hiivittiin ja nuuskittiin maastoa mistä löytys kilpailijoiden hikeä.
Tästä yhden rastin kautta maaliin ja ihmetys oli suuri kun oltiin jo kolmansia.. hä miten se nyt näin oli, hyvä silleen että kulki näin hyvin vaikka matkalla olikin vähän säätöä ja voimien loppumista ilmassa."
kaikkien kiemuroita http://www.tulospalvelu.fi/gps/
Reetta tässä taas kirjoittaa ite...
Hieman jäi itseäni siis kaivelemaan tuon köysirata/seikkailurata, joka jäi siis kesken minulta ensimmäisen esteen jälkeen, se holtittomasti heiluva kiipeilyseinä, jota piti mennä vaakatasossa ei vaan mitenkään olisi onnistunut näillä käsivoimilla. Mutta pisteitä ei kuitenkaan vähennetty, päinvastoin Tatu huudahti kun kerroin etten mennyt sitä, että olisit jättänyt suosiolla väliin, mihin minä että täytyihän sitä sentään edes yrittää :D Ei kommentteja: